Ets a: Portada

Productes localsEls amants del vi i de l’oli tenen a Bot un lloc ideal per a degustar aquest productes i per a gaudir d’allò relacionat amb la cultura vinícola i oleícola amb itineraris que passen per cellers i almàsseres i finques de cultius que es poden visitar.


Els olis amb denominació d’origen protegida Terra Alta s’elaboren bàsicament amb la varietat d’oliva d’empeltre i, en menor grau, amb arbequina, morruda i farga. A partir de l’oliva s’elaboren també patés i olivades de tot tipus.


En quan al vi, Bot disposa de la prestigiosa denominació d’origen  Terra Alta que elabora vins d’alta qualitat. La varietat més característica és la garnatxa blanca, que produeix un vi excel·lent. Els vins de Bot han guanyat nombrosos i importants premis de prestigiosos certàmens nacionals i internacionals.


A més, la gastronomia de Bot es bassa en plats elaborats amb productes de proximitat de primera qualitat: corder, caça, conill, aus de corral, productes de l’horta, fruits secs, olives, mel, destil·lats... també són preuats els embotits del poc que elabora la carnisseria local i la rebosteria i dolços elaborats amb fruits secs, cabell d’àngel o mel, típics de la cuina de Bot.

Amb el suport de:


Ajuntament de Bot , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?