Ets a: Portada

Festa de Sant Antoni, el dissabte més proper al dia 17 de gener, s'organitza la festa de Sant Antoni durant la qual es realitza la  benedicció d'animals i una subhasta de llenya i ofrenes de productes típics del poble. Els diners recaptats a la subhasta es donen a la Parròquia.

En el marc de la festa de Sant Antoni, la cooperativa de Bot organitza la Festa del vi novell i l'oli nou. http://www.santjosepwines.com/Les Festes Majors se celebren durant la primera setmana de febrer, en honor als patrons de la vila, La Candelera i Sant Blai. El dia 2 de febrer, els quintos/es del poble, i el dia 3, els Majorals i Majorales, ballen "La Dansada" jota tradicional i popular, típica de les Terres de l'Ebre, la qual té un ceremonial estricte i característic.

També són típiques les curses pedestres de quintos i de professionals.Sant Josep, el dissabte més proper al dia 19 de març, romeria a l'ermita de Sant Josep . Es realitza un dinar de germanor.


Sant Cristòfol, el cap de setmana següent al dia 10 de juliol. És la millor festa d'estiu del poble ja que hi participa tot el veïnat. La junta de xofers organitza diverses activitats.

Viu l'estiu. activitats culturals i lúdiques que s'organitzen durant els caps de setmana de l'estiu.

Festes d'estiu, al voltant dels dies 14, 15 i 16 d'agost, dedicades a la Mare de Déu d'agost. Es va en romeria a l'ermita de Sant Josep i s'acostuma a esmorzar en arribar. durant aquestes festes es realitzen varis actes populars: sopars, bicicletada, tirada de birles, parc aquàtic, concurs de paelles...

bicicletada 2009

Matalaps inflables a les piscines

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal de la Terra AltaConsorci Administració Oberta de Catalunya


Ajuntament de Bot , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?