Ets a: Portada > Subvencions

Subvencions


 • Subvenció diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 3.255,00€ per al funcionament de les llars d'infants públiques de titularitat municipal i de primer cicle d'educació infantil en escoles rurals (Curs 2016-17).


  Més


 • Subvenció Diputació de Tarragona  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 2.168,10 € per la gestió del funcionament dels equipaments municipals d'interès ciutadà, d'edificis singulars i patrimonials i de valor cultural.
  Més


 • Subvenció Diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 488,54€ per la gestió del funcionament dels equipaments municipals d'interès ciutadà, d'edificis singulars i patrimonials i de valor cultural.
  Més


 • Subvenció Diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 1.458,56 € pel manteniment i 365,04 € per la inversió en actuacions de protecció de la salut pública per la millora de la gestió i la qualitat de l'aigua de consum humà.
  Més


 • Subvenció Diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 1.634,50 € per actuacions de caràcter excepcional del servei d'assitència municipal per la reparació del sistema de depuració de la piscina municipal.
  Més


 • 17/11/2017

  Subvenció Diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 1.262,85 € per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d'espècies plaga i invasores.
  Més


 • Subvenció Diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 5.194,59 € per la reforma de l'equipament de l'escola de música.
  Més


 • Subvenció Diputació de Tarragona


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 514,25 € per a renovació d'equipaments informàtics.
  Més


 • any 2017

  Subvenció Diputació de Tarragona - inversions


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 2.691,30 € per a inversions en equipaments municipals d'interès ciutadà i d'edificis singulars i patrimonials i de valor cultural.
  Més


 • any 2017

  Subvenció Diputació de Tarragona - protecció de la salut pública, piscines


  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Bot una subvenció de 7.061,74 € pel finançament d'actuacions de protecció de la salut pública per la seguretat a zones de bany.
  Més


 1. 1 2
 2. Següent

Amb el suport de:

Ajuntament de Bot , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?